Afscheid van Kamerlid Harry van der Molen

Afscheid van Kamerlid Harry van der Molen

De Tweede Kamer heeft op donderdag 22 december afscheid genomen van Harry van der Molen. Het CDA-Kamerlid zat sinds de verkiezingen van 2017 in de Kamer.

Harry van der Molen (midden) en anderen klappen na de speech van Kamervoorzitter Vera Bergkamp.

Kamervoorzitter Vera Bergkamp noemde het vertrekkende Kamerlid ‘scherp in het debat, altijd bereid om over fractiegrenzen heen te kijken en iemand met hart voor de zaken die in jouw portefeuille zaten’.

Mbo-instelling

Van der Molen hield zich onder meer bezig met binnenlandse zaken, onderwijs en infrastructuur. De Fries wordt directeur marketing, communicatie & public affairs bij een nieuwe instelling voor middelbaar beroepsonderwijs in Friesland en Flevoland.

Gezondheidsredenen

In zijn afscheidsbrief schreef Van der Molen dat zijn gezondheid de reden is voor het vertrek. “Het gaat op dit moment goed met mijn gezondheid. Tegelijk ben ik gaan beseffen dat ik keuzes moet maken als ik dat zo wil houden.”

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: