Ministerio Públiko i Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ta yama testigu pa bin mèldu. \ Het Openbaar Ministerie en Het Korps Politie Caribisch Nederland roept getuigen om te melden

Ministerio Públiko i Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ta yama testigu pa bin mèldu.

Riba djadumingu 25 di desèmber alrededor di 6 or di mainta un hit & run a tuma lugá riba Kaya Korona. Un outo a alkansá un siklista i a sigui kore. Polis a kuminsá un investigashon inmediatamente i a hasi yamada na e sospechoso pa medio di un komunikado na prensa pa bin mèldu su mes na warda di polis.

 

E investigashon a demostrá ku durante di e aksidente tabata tin un pasahero den e outo huntu ku e sospechoso. Ministerio Públiko i Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ta pidi e pasahero aki ku urgensia pa mèldu su mes na warda di polis di Boneiru, Kaya Libertador Simon Bolivar #4 pa por skuch’é komo testigu.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 9310.

 

 

Het Openbaar Ministerie en Het Korps Politie Caribisch Nederland roept getuigen om te melden

Op zondag 25 december vond omstreeks 6 uur een hit & run plaats op de Kaya Korona. Een auto heeft een fietser aangereden en bleef doorrijden. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek gestart en riep de verdachte via een bericht aan de pers op om zich aan te melden op het politiebureau.

 

Nader onderzoek wees uit dat er tijdens de aanrijding een bijrijder in de auto zat. Het Openbaar Ministerie en het Korps Politie Caribisch Nederland verzoeken dringend deze bijrijder zich te komen melden op het politiebureau op Bonaire, Kaya Libertador Simon Bolivan #4 om als getuige gehoord te worden.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: