Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ku apelashon pa no manehá bou di influensia di alkohòl.

___________________________________________________________________

Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ku apelashon pa no manehá bou di influensia di alkohòl.
E wikènt binidero ta unu di selebrashon durante kual nos lo yama bon biní e aña nobo. Pa garantisá seguridat di tur hende riba kareteranan, polis lo bai kontrolá di mas regular i di manera mas estrikto. Durante e kòntròlnan aki agentenan lo sòru pa tur partisipante den tráfiko tene nan mes na e leinan preskribí pa nan mesun seguridat. Por ehèmpel, e uso di faha di seguridat, uso di telefòn miéntras ta manehá, uso di hèlm ora ta manehá skuter òf bròmer, e dokumentonan bálido ku shofùr mester tin i e kantidat di alkohòl ku a konsumí. Banda di esei, agentenan lo keda alerta pa tur tipo di violashon di lei di tráfiko.

Pa evitá un prosèsferbal, prohibishon di manehá, ku ta konfiská bo vehíkulo òf reibeweis, detenshon òf un aksidente riba kaminda, kuerpo ta hasi un apelashon na un i tur pa keda atento i alerta riba kaminda i tambe di bo kondukta komo shofùr. Violashon di lei lo tin konsekuensianan severo. Den luna di desèmber a parti mas ku 43 prosèsferbal pa violashon di lei di tráfiko i a detené 15 persona pa kore bou di influensia di alkohòl.

Sea un partisipante responsabel den tráfiko i tene kuenta ku otro.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 9310.

Het Korps Politie Caribisch Nederland wil een dringend beroep doen om niet onder invloed van alcohol te gaan rijden.

Het komend weekend is er een van viering waarbij we het nieuwe jaar warm verwelkomen. Om ieders veiligheid op de weg te waarborgen zal de politie vaker en strenger controleren. Tijdens deze controles zullen agenten erop toezien dat alle deelnemers aan het verkeer zich voor hun eigen veiligheid aan de voorgeschreven wetten houden. Bijvoorbeeld het gebruik van de autogordel, het gebruik mobiele telefoons achter het stuur, het dragen van een helm voor scooter- en motorfietsgebruikers, het bezit van geldige noodzakelijke documenten die een bestuurder moet hebben en de bekwaamheid van bestuurders. Daarnaast blijven agenten alert op allerlei verkeersovertredingen.

Om een bekeuring, een rijverbod, inbeslagname van uw voertuig of rijbewijs, een aanhouding of een ongeluk op de weg te voorkomen, roept het korps alle burgers op om oplettend en alert te blijven op de weg en uw rijgedrag. Overtredingen zullen strenge gevolgen hebben. In de maand van december heeft het Korps ruim 43 boetes uitgedeeld vanwege verkeersovertredingen en heeft 15 aanhoudingen verricht wegens het rijden onder de invloed van alcohol.

Wees een verantwoordelijk deelnemer van het verkeer en houd rekening met elkaar.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

 

 

 

 

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: