(Potert i Video) Awe tabata entiero di Michelle (36), Rinold (35) i yu muhe Rinaigela (7) ku a fayese den un aksidente di trafiko ku a tuma na Hulanda

 

 

Awe tabata entiero di Michelle (36), Rinold (35) i yu muhe Rinaigela (7) ku a fayese den un aksidente di trafiko ku a tuma na Hulanda dia 26 December 2022

 

De familie van de omgekomen Rinold (35), Michelle (36) en Rinaigela (7) is overweldigd en dankbaar voor de steun die ze krijgen. De doneeractie voor de uitvaart van de drie slachtoffers van het ongeluk op de Groene Kruisweg in Rotterdam heeft bijna 48 duizend euro opgeleverd en is nu gesloten. De uitvaart van het gezin is op 5 januari: “We geven ze een waardig gezamenlijk afscheid in Spijkenisse.”
Het jonge gezin uit Spijkenisse is op tweede kerstdag uit het leven gerukt. Ze bleken geen uitvaartverzekering te hebben. De nabestaanden wilden 30 duizend euro ophalen om de slachtoffers een waardig afscheid te geven. Dat doel is in korte tijd ruimschoots behaald. “We zijn heel blij en overweldigd door alle steun”, vertelt Karin Mulder, die schoonfamilie is van de slachtoffers. Ze begon de actie met een vriendin toen ze hoorde dat het omgekomen gezin geen uitvaartverzekering had.

Intens verdriet

De familie is intens verdrietig over het grote verlies. “Iedereen is verscheurd van verdriet. Het is erg intens. Familie zoekt elkaar nu op in deze zware tijd.” Ook familieleden uit Curaçao zijn overgekomen van het eiland. Mulder haalde woensdag de ouders van Rinold op van het vliegveld. Ze waren uit Curaçao overgekomen. “De moeder was natuurlijk heel verdrietig, maar toen ze hoorde over het ingezamelde geld was er toch een kleine glimlach.”
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: