De Koning, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje komen aan in Oranjestad op Aruba

Koninklijk Huis

De Koning, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje komen aan in Oranjestad op Aruba, het tweede eiland dat zij bezoeken tijdens hun reis in het Caribische deel van het Koninkrijk. Aruba is een van de vier landen van het Koninkrijk der Nederlanden. Het land telt ruim 110.000 inwoners.
Het Koninklijk gezelschap wordt op het Wilhelminaplein ontvangen met een welkomstceremonie. Tijdens het ceremonieel inspecteert de Koning de erewacht en worden de volksliederen van Nederland en Aruba gespeeld.
Vervolgens vindt een gesprek plaats met gouverneur Alfonso Boekhoudt van Aruba.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: