Twee aanhoudingen na heling

Gepubliceerd op:ย 

Beverwijk – De politie heeft woensdag 1 maart twee mannen aangehouden op verdenking van heling. De mannen werden met gestolen gereedschap aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Beverwijk en een 38-jarige man uit Haarlem.

Op dinsdag 28 februari jl. is een tas met gereedschap uit een bedrijfsauto gestolen die op het Kranenburgplantsoen geparkeerd stond. De tas werd later in de bosjes aan het Kranenburgplantsoen teruggevonden. Waarschijnlijk hadden de dieven de tas daar neergelegd om later op te halen.ย De politie nam de tas mee voor onderzoek.

Na onderzoek wist de politie de verdachten aan te houden bij een woning in de Pelikaanhof in Beverwijk. De mannen hadden de gestolen tas met gereedschap bij zich.

De verdachten zijn aangehouden op verdenking van heling en zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Bij de doorzoeking van de woning aan de Pelikaanhof is ook een fiets die geregistreerd stond als gestolen aangetroffen. De politie heeft de gestolen goederen in beslag genomen.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: