Jongen (17) aangehouden voor bezit vuurwapen

Gepubliceerd op:

Rotterdam – Een 17-jarige Rotterdammer is vrijdag 5 mei even na middernacht in de omgeving van metro station Coolhaven aangehouden nadat hij wegrende voor agenten en in zijn vlucht vermoedelijk een vuurwapen weggooide. Dat is gevonden en in beslag genomen.

Agenten kregen een melding van een opstootje bij metrostation Coolhaven. Eenmaal ter plaatse zagen ze iemand op de grond liggen en vooral dat iemand wegrende. Deze 17-jarige jongen uit Rotterdam hielden ze even verderop staande om te controleren. Ook liepen de agenten de route die de jongen had gelopen terug en dat bleek niet voor niets. Ze vonden een vuurwapen dat de jonge Rotterdammer vermoedelijk kort ervoor weggooide. Hij is aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: