Man schiet met luchtbuks op auto

Gepubliceerd op: 

Roosendaal – Een geparkeerde auto in de Voorstraat werd zondagavond 7 mei meerdere malen beschoten door een man met een luchtbuks. Niet veel later hield de politie een 31-jarige man uit Roosendaal aan. Het wapen is in beslag genomen.

De politie ontving rond 22.30 uur een melding dat er in de eerdergenoemde straat een man met mogelijk een luchtbuks op auto’s zou schieten. Niet veel later was de politie op de locatie. Zij trof een geparkeerde auto met meerdere inslagen aan. Dankzij getuigen wisten de agenten waar de mogelijke schutter naar binnen was gegaan. De agenten gingen direct naar die woning en vonden daar een luchtbuks. Het wapen is in beslag genomen en de bewoner werd aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. Het is nog onduidelijk waarom de man dit heeft gedaan.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: