Minister di Clima y Energia di Hulanda, Rob Jetten, riba e prome dia di CCEC23

 

Ricibi audio di Minister di Clima y Energia di Hulanda, Rob Jetten, riba e prome dia di CCEC23 Caribbean Climate & Energy Confrence 2023

DISCLAIMER Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie en is slechts bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de genoemde geadresseerde bent, gelieve onmiddellijk de afzender per e-mail hiervan op de hoogte te brengen en aangehechte bestanden onmiddellijk van uw systeem te verwijderen. Het is niet toegestaan om deze informatie te onthullen, te kopiëren, te verspreiden of welke actie dan ook te ondernemen (AB 2004 No. 51). Aan de inhoud van e-mail berichten kunnen geen rechten jegens het Land Aruba of een van haar bestuursorganen worden ontleend

 

Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie.
Beeld: ©RVD – Valerie Kuypers en Martijn Beekman
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: