Onderzoek naar brandstichting bij café

Onderzoek naar brandstichting bij café

Gepubliceerd op: 

Den Haag – Op zondag 21 mei is rond 03.40 uur brandgesticht bij een café aan het Soestdijkseplein. Een getuige zag twee gemaskerde personen een brandend voorwerp naar het pand gooien, waarna er een uitslaande brand ontstond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Na de brandstichting renden de personen renden weg richting de Zuiderparklaan. Bewoners van vier woningen werden elders opgevangen en nagekeken door ambulancepersoneel. Twee personen hadden rook ingeademd, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de brandstichting en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche via 0900 8844 of via meld misdaad anoniem via 0800 – 7000.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: