KABINET PISAS VOLGENDE MAAND TWEE JAAR

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

KABINET PISAS VOLGENDE MAAND TWEE JAAR

GEPLAATST OP 23 05 2023

WILLEMSTAD – Op woensdag 17 mei 2023 heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers ontvangen voor een periodiek lunchoverleg. Daarbij is stilgestaan bij het feit het volgende maand twee jaar geleden is dat het Kabinet Pisas is aangetreden. Ook is gesproken over belangrijke thema’s die in de komende periode om aandacht vragen.

Op de foto: De Raad van Ministers: Minister Cijntje, dhr. Ralph Anthonia, Minister Martina, mevr.Cherise Balentin, Minister Silvania, de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout, Minister Larmonie-Cecilia, Minister Pisas, de Gevolmachtigde Minister Manuel en Minister Heydoorn. De ministers Hato en Cooper ontbreken op de foto vanwege hun verblijf in het buitenland.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: