KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Getuigen gezocht poging diefstal met geweld- Naarden

Getuigen gezocht poging diefstal met geweld- Naarden

Gepubliceerd op: 

Naarden – Op maandag 29 mei vindt tussen 16:24 en 16:40 uur een poging diefstal met geweld plaats in de omgeving van de Thorbeckelaan. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Een minderjarig slachtoffer is die maandagmiddag op weg naar huis. Als hij even stilstaat op de hoek van de Slochterenlaan met de Parallelweg, wordt door drie minderjarige verdachten gepoogd zijn telefoon te stelen. Als dit niet lukt fietst het slachtoffer door over de Parallelweg en de Zwarteweg, maar komt uiteindelijk op de Thorbeckelaan de drie jongens weer tegen. Vervolgens eist één van hen nogmaals dat het slachtoffer zijn telefoon afstaat. Dit weigert het slachtoffer, waarna hij wordt mishandeld. Vervolgens vluchtten de verdachten in de richting van de Zwarteweg. Hieronder het signalement van de verdachten.

Signalementen:
Verdachte 1:
Man
Licht getinte huidskleur
Ongeveer 14 jaar
1.68 meter
Normaal postuur
Zwarte baseballpet
Nike Tech Fleece jack, zwart/grijs van kleur
Grijze Hoodrich broek
Zwarte Jorden 4 Blackcats van Nike.

Verdachte 2:
Man
Licht getinte huidskleur
Ongeveer 13 à 14 jaar
1.70 meter
Normaal postuur
Zwarte kleding.
Reed op grijze elektrische oma-fiets.

Verdachte 3:
Man
Licht getinte huidskleur
Ongeveer 14 jaar
1.75 meter,
Normaal postuur
Blauw trainingspak

De politie is op zoek naar getuigen van het incident of mensen die de verdachten bijvoorbeeld hebben gezien in omgeving Thorbeckelaan. Heb jij iets gezien? Of heb je camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8877 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: