KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Politie houdt verdachten aan in Zeewolde voor mogelijke drugshandel

Politie houdt verdachten aan in Zeewolde voor mogelijke drugshandel

Gepubliceerd op: 

Zeewolde – Op dinsdagochtend 06 juni heeft de politie een inval gedaan bij een woning aan de Vossendal. Daarbij werd een 21-jarige man door het arrestatieteam aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Ook een 18-jarige vrouw werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Verschillende soorten drugs werden in beslag genomen.

De politie kwam de verdachten op het spoor in een lopend onderzoek naar de handel in verschillende soorten drugs en door een mogelijke dreiging met een vuurwapen. Dit onderzoek resulteerde in een doorzoeking van de woning. De gemeente onderzoekt de mogelijkheid om een zogeheten bestuurlijke maatregel op te leggen.

Samenwerking tegen ondermijning

De strijd tegen handel van drugs is één van de speerpunten van politie en de gemeente. Daarin werken zij nauw samen met het Openbaar Ministerie en verschillende andere organisaties om drugscriminelen hard aan te pakken en jongeren preventief uit de criminaliteit te weren.

Blijf melden

Drugshandel en ondermijning tegengaan kan de overheid en de politie niet alleen. We hebben uw ogen en oren nodig. Ziet u één van deze signalen?

•             Jongeren die ergens rondhangen en snel wat uitwisselen met voorbijgangers.

•             Een auto waar mensen steeds iets ‘afhalen’.

•             Veel aanloop bij een (dichtgeplakte) woning, ook op gekke tijden.

Meld deze dan bij politie of uw wijkagent. Dit kan door te bellen naar 0900-8844. Of via onderstaand tipformulier. Ook kunt u anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: