KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

GOUVERNEUR ONTVANGT MINISTERS VAN STAAT VAN CURAÇAO

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

GOUVERNEUR ONTVANGT MINISTERS VAN STAAT VAN CURAÇAO

GEPLAATST OP 18 07 2023

WILLEMSTAD – Op dinsdag 18 juli 2023 heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie mevrouw Lucille George-Wout, mevrouw Emily de Jongh-Elhage en mevrouw Maria Liberia-Peters ontvangen vanwege hun recente benoeming tot minister van Staat van Curaçao. De heer Dominico (Don) Martina is ook benoemd tot minister van Staat maar hij kon niet bij de ontvangst aanwezig zijn.

Gelet op hun buitengewone staat van dienst en in verband met hun bijzondere deskundigheid op staats- en bestuursrechtelijke terrein, wenst de regering hen te kunnen betrekken bij belangrijke vraagstukken van de hedendaagse Curaçaose samenleving. De benoeming heeft op voordracht van de minister-president plaatsgevonden.

Bij het gesprek waren ook minister-president Pisas, vice minister-president Larmonie, minister van OWCS Van Heydoorn en minister van Staat, de heer Jaime Saleh, aanwezig.

Op de foto: Minister van OWCS Van Heydoorn , de heer Jaime Saleh, mevrouw Emily de Jongh-Elhage, de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, mevrouw Liberia-Peters, minister-president Pisas en vice minisiter-president Larmonie-Cecilia.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: