FLAMINGO’S OP BROOD TA E DI DOS BUKI KU STORIANAN DI BONEIRU — FLAMINGO’S OP BROOD TWEEDE BOEK MET BONAIRIAANSE VERHALEN

FLAMINGO’S OP BROOD TA E DI DOS BUKI KU STORIANAN DI BONEIRU

Kralendijk – E eskritor Jannet Butter a saka su di dos buki di storianan di Boneiru titulá Flamingo’s op Brood. Den un forma ofisial sra. Janet Butter a hasi entrega di e buki na Gezaghebber sr. Edison Rijna pa asina e por sigui storianan di Boneiru. Den e buki diferente storia di Boneiru ta bin dilanti entre otro swim to klein Bonaire, dia di Rinkon ku no ta un dia liber mas i Pachi’s place tambe ta den e storianan. Gezaghebber a keda enkantá kon e storianan ta ser trese dilanti. Por haña e buki na librerianan riba nos isla.

FLAMINGO’S OP BROOD TWEEDE BOEK MET BONAIRIAANSE VERHALEN

Kralendijk – De schrijfster Jannet Butter heeft haar tweede boek met Bonairiaanse verhalen getiteld “Flamingo’s op brood” gepubliceerd. Op officiële wijze heeft mevrouw Janet Butter het boek overhandigd aan de gezaghebber de heer Edison Rijna. Zodoende kan hij deze Bonairiaanse verhalen volgen.
In dit boek komen verschillende verhalen naar voren. Onder andere zwemmen naar klein Bonaire, Pachi’s place en dag van Rincon. Dag van Rincon is inmiddels geen vrije dag meer. De gezaghebber was enthousiast over de wijze waarop deze verhalen in het boek zijn uitgebeeld.
Het boek is te verkrijgen bij de verschillende boekhandels op het eiland.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: