KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   Aanrijding Diefstal Eenzijdige aanrijding Achtergelaten bromfiets — KPCN:   Aksidente Ladronisia Aksidente Bròmer laga atras

polis-kralendijk-bonaire

Aksidente
Riba djabièrnè 30 di sèptèmber a drenta notifikashon ku un shofùr a dal den un outo ora ela bai bèk su outo. Despues ku polis a yega e shofùr di e out no ke a duna su papelnan di identidat i a aparentemente e tabata bou di influensia di alkohòl. A bai kuné warda di polis. A resultá ku e shofùr no tabatin reibeweis i papelnan di seguro bálido.

Ladronisia
Entre djabièrnè, 30 di sèptèmber mardugá i djasabra promé di òktober mainta alrededor di 8.30 or, a bai ku dos lus di patras for di un Toyota Hilux ku tabata stashoná riba Bulevar Julio A. Abraham.

Aksidente
Djabierne30 di sèptèmber pa mas o ménos 8.30 or di anochi a drenta notifikashon di un aksidente riba Bulevar E.E.G. Na e sitio polis a topa ku un outo ku dos okupante ku tabata for di konosementu. E outo a bai dal den kura di un hotèl. Brantwer a yuda saka e okupantenan for di e outo. Ambulans a transportá ámbos víktima pa ambulans pa tratamentu médiko.

Bròmer laga atras
Riba djasabra promé di òktober a drenta notifikashon ku a haña un bròmer dilanti di Telbo. E bròmer di marka Piaggio, kolo pretu ku kòrá no tabatin plachi number òf seguro. Number di chasis ta ZAP00300000016204. A bai u bròmer warda di polis. Doño di e bròmer por mèldu su mes ku e papelnan nesesario na polis.

Aanrijding
Op vrijdag 30 september kwam er een melding binnen dat een bestuurder bij het achteruit rijden een ander voertuig heeft geraakt. Nadat de politie was gearriveerd wilde de bestuurder van de auto geen identiteitspapieren overhandigen en bleek hij gedronken te hebben. Bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en verzekeringspapieren.

Diefstal
Tussen vrijdag nacht, 30 september en zaterdag, 1 oktober in de ochtend omstreeks 8:30 uur, zijn er aan de Bulevar Julio A. Abraham 2 achterlichten meegenomen uit een Toyota Hilux.

Eenzijdige aanrijding
Vrijdag, 30 september rond 20.30 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding aan de E.E.G Bulevar. Ter plaatse trof de politie een auto aan met twee bewusteloze inzittenden. De auto is tegen de omheining van een hotel aangereden. De brandweer heeft assistentie verleend om de slachtoffers uit de auto te bevrijden. Beide inzittenden zijn met ernstig letsel met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Achtergelaten bromfiets
Op zaterdag 1 oktober kwam er een melding binnen over een achtergelaten bromfiets bij het Telbo gebouw. De bromfiets van het merk Paggio in de kleuren rood en zwart had geen kenteken of verzekeringsplaat. Het chassisnummer is ZAP00300000016204. De bromfiets is ter bewaring meegenomen naar het politiebureau. De eigenaar kan zich met de benodigde bescheiden melden bij de politie.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: