Min.Pres. a entregá su retiro i di e otro Ministernan i di Minister plenipotensiario na Gobernador

gobernado-korsou

gobiernu-di-korsou

In verband met de verkiezingen van 5 oktober 2016 voor de leden van de Staten van Curaçao, heeft de Minister-President, de heer B.D. Whiteman, heden zijn ontslag en dat van de overige Ministers en van de Gevolmachtigde Minister aangeboden aan de Gouverneur, mevrouw L.A. George-Wout. De Gouverneur heeft de Minister-President laten weten dat zij de ontslagaanvraag in beraad houdt. Daarbij heeft zij de bewindslieden verzocht zich te blijven belasten met hetgeen in het belang van Curaçao noodzakelijk moet worden geacht en met haar te blijven samenwerken totdat op de ontslagaanvrage is beslist.
Willemstad, 4 oktober 2016

En konekshon ku elekshonnan pa Staten di Kòrsou, di 5 òktober, Minister-presidente, señor B.D. Whiteman, a entregá awe su retiro i esnan di e otro Ministernan i di Minister plenipotensiario na S.E. Gobernador di Kòrsou, señora L.A. George-Wout. Gobernador a partisipá Minister-presidente ku lo e tene e petishon aki den deliberashon.
Gobernador a pidi e Ministernan i Minister plenipotensiario pa nan keda enkargá nan mes ku tur lokual ta ser konsiderá di ta den interes general di Kòrsou i keda koperá ku n’e te na e momentu ku tuma desishon riba e petishon di retiro.
Willemstad, 4 òktober 2016

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: