Omayra Leeflang

Mi ta hopi kontentu ku e asiento di Un Korsou Hustu. Pasobra a gasta hopi plaka i uza hopi mentira pa kibra e lucha di penshonado ku nos a hiba for di 2013. A priminti penshonado 1000 florin pa tur penshonado for di un fondo ku debe di 90 mion; a priminti di baha edat bek na 60; a kumpra periodista pa instiga, pronostika derota i kalumnia.Pero e lus no a paga. E lucha e produsi un asiento kunta bal mas ku e 3 asiento di maldat. Pesei mi ta kontentu i gradisidu pa e asiento ku lo sigui hiba e lucha di hustisia. Ban pe!

Het was een zeer moeilijke verkiezing. Het was niet makkelijk tegen een partij met overmacht van geld die de strijd voor senioren heeft vervalst met valse beloften en giften; zelfs een journalist heeft betaald om te stoken en te intimideren; ja om tussen al dat geweld, toch een zetel te halen. Ik ben daarom reuze blij met deze zetel. De strijd gaat door.

13886411_10210254651906505_3857522678560448387_n

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: