KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

MFK Tuma nota di nos karta awe na informado sr. Gijsbertha.

Tuma nota di nos karta awe na informado sr. Gijsbertha.
 
‘Veroorloof mij de vrijheid u te benaderen in vervolg op mijn schrijven van 15 dezer waarin u de antwoorden aantreft van de MFK op de onderzoeksvragen die u ons heeft gesteld. Er zijn sindsdien negen dagen verstreken zonder dat wij van u hebben vernomen omtrent het vervolg terwijl wij via de media vernemen dat, hoewel er thans slechts sprake is van een informatieronde, andere partijen beweerdelijk benaderd zijn om een coalitie te vormen en dat zelfs meningsverschillen zijn ontstaan omtrent de verdeling van ministersposten.’
 
Nos ta respetá tur proseso di informashon pero si a pasa bai over na formashon, ta respetuoso i informá MFK ku informado ya ta formando gobièrno i ku MFK no ta wòrdu konsiderá i ku a yega ya na un koalishon di MAN, PAR, PNP i PS.
 
 Microsoft Word - Vervolgbrief 24 Okt 2016 - MFK formatie 2016.do

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: