Zaterdag laatste kans om betalingsregeling te voldoen en openstaande boete te betalen !

Zaterdag laatste kans om betalingsregeling te voldoen en openstaande boete te betalen !

Het OM heeft maandag jongstleden bekend gemaakt dat momenteel 80 % van de 5.000 burgers met wie het OM een betalingsregeling heeft getroffen deze niet nakomen. Het OM heeft aangegeven dat bij personen die hun verplichtingen voortkomende uit de betalingsregeling niet zijn nagekomen deze regeling onmiddellijk gestopt wordt waardoor de openstaande boetes direct weer opeisbaar zijn. Bij het uitblijven van betaling verder zal de opgelegde boete oplopen.

Naar aanleiding van deze berichtgeving is het de afgelopen dagen enorm druk geweest bij het kantoor van “Paga Bo But”. Veel mensen kwamen langs om openstaande boetes te betalen danwel om aan hun verplichtingen van hun betalingsregelingen te voldoen.

Aanstaande zaterdag 12 november zal het kantoor van “Paga Bo But” van het Openbaar Ministerie (OM) aan de Abraham Chumaceiro Boulevard 11 aan het Waaigat open zijn van 9 tot 12 uur. Dit om de burger een laatste kans te geven achterstallige betalingsregeling(en) in orde te maken en openstaande boetes te voldoen.

Het Openbaar Ministerie roept daarom iedereen met een achterstallige betalingsregeling op om aanstaande zaterdag te komen betalen. Na 15 november zullen conform de bestaande boeteclausule de openstaande boetes worden verhoogd en zal de bestaande boeteregeling, voor diegene met een achterstand, komen te vervallen.

Voorkom problemen, betaal uw boete!

Paga Bo But Curaçao/Boetebetaling Curaçao Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 11, Waaigat, Willemstad, Curaçao

DCIM100MEDIADJI_0144.JPG
DCIM100MEDIADJI_0144.JPG

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: