Het verlichten van de Hart van Curaçao  /  Iluminashon di kurason di Korsow.


Het verlichten van de Hart van Curaçao 
In de kerststemming? Downtown Management Organization (DMO) nodigt iedereen uit om aanstaande donderdag 24 november 2016 tijdens de Punda Thurday Vibes de binnenstad te bezoeken voor de start van 28st editie van Punda eindejaarsviering. Het beloofd een speciale avond te worden met o.a.: Kerstman zal de grote kerstboom in Punda persoonlijk komen verlichten om 8:15pm. Dit zal tegelijker tijd geschieden met vuurwerk show. Verschillende winkels bieden een Black Friday pre-sale aan. Kinderen kunnen hun schoentjes komen plaatsen bij Little Holland Gomezplein en de week daarop kunnen ze lekkers verwachten. Dit allemaal naast de reguliere programmering met Happy Hours, muziek bij de terrassen, Made in Curaçao markt en Artwalk. En als klapper zal de lancering van de kerstversiering in de binnenstad ‘Pasku Fiesta Di Lus’ ook deze donderdag plaats vinden. Dus een ideale avond om met de gehele familie te komen genieten en winkelen in onze Dushi Punda. Voor meer informatie kan je ons volgen via onze Facebook page Punda Loves You.  
Iluminashon di kurason di Korsow.
Bo ta sinti e esfera di Pasku?  Downtown Management Organization ( DMO ) ta invita tur hende pa bin Punda djawebs awor dia 24 di november 2016  durante Punda Thursday Vibes pa komienso di nos 28 edishon di Punda su selebrashon di fin di anja. E ta premira di bira un anochi special ku e.o  Papa Pasku lo sende e palu di Pasku grandi di Punda pa 8.15 pm parew ku e Punda Vibes su show di vurwerk. Diferente pakus ta kumisa ku nan Black Friday pre-sale. Muchanan por pone nan sapatu na Little Holland ( Gomezplein) ku e speransa di hanja un regalito otro siman serka sanikolas . Tur esaki huntu ku nos programashon di tur siman, kual ta Happy Hour i musika na diferente terras, Made in Curaçao market i nos Art Alley.I pa korona e anochi “Pasku Fiesta di Luz” tambe lo sende lusnan di pasku djawebs awor den nos sentro di suidad. Un anochi ideal pa bin ku henter famia pa disfruta i kumpra den Punda. Pa mas informashon sigi nos Facebook page Punda Loves You. Punda ta warda bo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: