Gezaghebber Edison Rijna begroet Carnival Vista / Gezaghebber Edison Rijna a bishitá Carnival Vista

Nederlands:

Gezaghebber Edison Rijna begroet Carnival Vista

Kralendijk – Op maandag 21 november 2016 bracht het Openbaar Lichaam Bonaire een First Call aan het toeristenschip ‘Carnival Vista’. Dit schip was voor de eerste keer op het mooie Bonaire en werd daarom van harte welkom geheten door de gezaghebber….De kapitein van het schip ontving als teken van waardering een mooie OLB wapen plagaat die ze kunnen ophangen in het schip. Hierdoor kunnen bezoekers van het schip zien dat het schip ook op Bonaire is geweest. Op het moment zitten er 4.323 mensen op het schip. Na Bonaire zullen ze ook stoppen op Aruba, St. Maarten en als eind bestemming Miami.

Papiamentu:

Gezaghebber Edison Rijna a bishitá Carnival Vista

Kralendijk – Djaluna 21 di novèmber 2016 Gezaghebber Edison Rijna na nòmber di Gobièrnu di Boneiru a hasi un bishita di kortesiá pa promé biaha riba e barku di turista “Carnival Vista”. E barku aki ta pa promé biaha na Boneiru. Gezaghebber a duna e tripulante un kaloroso bon biní. Komo muestra di apresio gezaghebber a entregá e kapitan un Eskudo di Boneiru kual nan por kologá esaki riba e barku asina bishitantenan por tuma nota ku e barku aki tambe a pasa Boneiru. Na e momentu ei tabata tin 4323 turista riba e barku. Despues di Boneiru e barku a bishitá Aruba, Sint Maarten I komo destinashon final Miami.

dsc_0031

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: