Grandioso Marshe #BONBAKUNÁ na Mangazina di Rei

 

Grandioso Marshe #BONBAKUNÁ na Mangazina di Rei

 

Kralendijk – Djadumingu 4 di yüli tin un grandioso Marshe #BONBAKUNÁ pa henter famia na Mangazina di Rei na Rincon.  Durante e marshe lo tin  presentashon di  JC and Friends, DC Rappers, DJ Marvv,  Farley’s Entertainment,  Giovanni y Ethsel Entertainment i Grupo Eso. Ta bai tin stènt di diferente  kuminda, stènt di artesania i tambe stènt ku informashon tokante bakunashon kontra corona. E marshe ta tuma lugá di 10 or di mainta te 16 or di atardi.  

 

Ta organisá e marshe pa para ketu i selebrá ku tin basta hende a bakuná na Boneiru. Nan kada un a  kontribuí pa nos isla ta bon protehá kontra corona. Durante e marshe hende ku ke sa mas di bakunashon kontra corona por pasa na e stènt di informashon. Profeshonalnan di Departamento di Salubridat Públiko lo ta presente pa kontestá pregunta.  Riba e dia mes tambe lo ta posibel pa traha sita pa bakuná na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. 

 

E marshe ta forma parti di un serie di aktividat ku Departamento di Komunikashon ta organisá. Resientemente a organisá un debate i enkuentro informativo pa alumnonan di MBO. I algun tempu pasá a produsí  tambe un vidio i jingle tokante e tema di bakunashon kontra corona yama ‘Ban Bakuná’. Por skucha esaki riba entre otro Spotify i tambe Youtube.

 

 

 

Grootse Markt #BONBAKUNÁ bij Mangazina di Rei

 

Kralendijk – Op zondag 4 juli wordt er een grootse Markt #BONBAKUNÁ voor het hele gezin bij Mangazina di Rei in Rincon gehouden. Tijdens de markt zijn er optredens van JC and Friends, DC Rappers, DJ Marvv,  Farley’s Entertainment,  Giovanni y Ethsel Entertainment en Grupo Eso. Er zullen stands zijn met eten, stands met kunstnijverheid en ook een informatiestand over de coronaprik. De markt vindt plaats van 10 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags. 

 

De markt wordt georganiseerd om erbij stil te staan en te vieren dat veel mensen zich hebben laten vaccineren op Bonaire. Ieder van hun heeft ertoe bijgedragen dat ons eiland beter beschermd is tegen corona. Tijdens de markt kunnen mensen die meer willen weten over vaccinatie de informatiestand bezoeken. Professionals van de afdeling Publieke Gezondheid zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Op de dag zelf is het ook mogelijk om een afspraak te maken om de coronaprik te halen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. 

 

Marshe #BONBAKUNÁ is onderdeel van een serie activiteiten die door de afdeling Communicatie georganiseerd worden. Kort geleden werd een debat georganiseerd en informatieve bijeenkomsten voor MBO-leerlingen. Een tijdje terug werden ook een video en een jingle geproduceerd over het thema vaccineren tegen corona ‘Ban Bakuná’ dit is te beluisteren op onder andere Spotify en ook Youtube.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: