Bishita di kortesia sr. Sambo serka PG / Beleefdheidsbezoek dhr. Sambo aan PG

Bishita di kortesia sr. Sambo serka PG

Sr. Elbert Sambo a kuminsá dia 1 di desèmber 2016 komo kordinadó kasonan operashonal (Coördinator Operationele Zaken, COZ) i alabes hefe suplente na Landsrecherche Curacao. Sr. Sambo, den kuadro di su funshon, ta bai tin un ròl tambe den kontinuashon di desaroyo (doorontwikkeling) na e instituto hudisial aki. Den kuadro di su trabou nobo el a hasi un bishita di kortesia serka Prokuradógeneral (PG) Guus Schram. Sr. Sambo tabata kompañá pa hefe di Landsrecherche Curaçao, sr. Medgar Elisa.

Beleefdheidsbezoek dhr. Sambo aan PG

Op 1 december 2016 is de heer Elbert Sambo begonnen als Coördinator Operationele Zaken (COZ) en tevens plaatsvervangend hoofd bij de Landsrecherche Curaçao. De heer Sambo zal in het kader van zijn functie ook een rol hebben in de doorontwikkeling van de Landsrecherche Curaçao. In verband met de nieuwe aanstelling per 1 december 2016 heeft dhr. Sambo en het hoofd van de Landsrecherche Curaçao, Medgar Elisa een beleefdheidsbezoek afgelegd aan de Procureur-generaal (PG), dhr. Guus Schram.

sambolr-01-021216

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: