Dagje uit voor de ouderen van Habaai in Ascencion / Trep pa e grandinan di Habaai na Ascencion

Dagje uit voor de ouderen van Habaai in Ascencion

Afgelopen vrijdag heeft de actie groep Stop Isla Now!!! de bewoners van Habaai voor de tweede keer een dagje buiten de rook van de Isla bezorgd. Dit keer gingen ze naar Landhuis Ascencion. Het was een bijzonder groot succes! De ouderen hebben genoten van muziek en entertainment en heerlijk eten en gingen zwaar beladen met allerlei kerstcadeaus naar huis. Dankzij de vele sponsors, de vrijwiiligers, de Kerstman, zanger Harry Moen, goochelaar Tom Presti, DJ Boogieman en, niet te vergeten, de beheerders van Landhuis Ascencion waren de ouderen van Habaai een heerlijke dag uit en vooral in de frisse en schone lucht!
Zonder al deze hulp en sponsoring was deze dag niet mogelijk geweest. Stop Isla Now!!! wil dan ook graag iedereen heel hartelijk bedanken!

Fotografe Caroline Castendijk

Trep pa e grandinan di Habaai na Ascencion

Djábièrnè pasa e grupo di akshon Stop Isla Now!!! a duna habitantenan di Habaai un di dos dia for di huma di Isla. E biaha aki nan a bai Landhuis Ascencion. Tabata und éksito masha grandi mes! E grandinan a gosa di músika i entertainment i dushi kuminda i nan a bai kas kargá ku sorpresanan. Danki na hopi sponser, boluntario Papa Pasku, kantante Harry Moen, mágiko Tom Presti, DJ Boogieman, i no lubida, gerentenan di Landhuis Ascencion, e grandinan di Habaai tabatin un dushi dia den airu fresku i limpi!
Sin tur yudansa i sponsernan e dia no tabatin posibel. Stop Isla Now!! ke gradisi un i tur ku kurason!

Fotografó Caroline Castendijk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: