KRALENDIJK BONAIRE: Kòntròlnan preventivo dor di KPCN / Preventieve controles door KPCN

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando
KPCN:
 
A topa hòmber for di konosementu den laman
Outo a dal mucha hòmber riba Kaya Korona
Kiebro den kas na Kaya Caribe
Ladronisia na sitio di sambuyá
Aksidente riba Kaya Monseigneur Nieuwindt
Kòntròlnan preventivo dor di KPCN
Aksidente na Kaya Carlos A. Nicolaas

A topa hòmber for di konosementu den laman
Riba djabièrnè 16 di desèmber a drenta notifikashon ku a trese un hòmber for di konosementu na kosta na Playa Lechi. A topa ku e hòmber, ku tabata for di konosementu, den laman den besindario di Klein Bonaire No ta konosí kiko a pasa eksaktamente i ku si e tabata su so. Na kosta pèrsonal di un establesimentu na e bich a kuminsá ku reanimashon. Despues ambulans a transportá e víktima pa hospital kaminda mas lat a deklar’é morto. Ta trata di e hòmber di inisialnan G.L. nase riba 2 di aprel 1960 na Estádos Unídos.
Outo a dal mucha hòmber riba Kaya Korona
Riba djabièrnè 16 di desèmber outo a dal un mucha hòmber riba Kaya Korona. E mucha hòmber a krusa kaya sin paga tinu. E outo ku tabata biniendo a mira e mucha hòmber muchu lat i purba desviá pero a dal e mucha hòmber na su pia. Personal di ambulans a trata e mucha hòmber na e sitio mes i e no mester a bai hospital.

Kiebro den kas na Kaya Caribe
Riba djasabra 17 di desèmber a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Caribe. A bai ku un televishon di marka LG. E kiebro a tuma lugá entre djabièrnè 16 di desèmber alrededor di 4 or di atardi i djasabra alrededor 3.30 or di atardi. Ta investigando e kaso.

Ladronisia na sitio di sambuyá
Riba djasabra 17 di desèmber a drenta keho di ladronisia na e sitio di sambuyá 1000 stèp. A bai ku entre otro dos brel di solo. E doñonan a gara un hòmber i a purba tene pero e sospechoso a logra hui bai. E kaso ta bou di investigashon.

Aksidente riba Kaya Monseignieur Nieuwindt
Riba djasabra 17 di desèmber un aksidente a tuma lugá riba Kaya Monseignieur Nieuwindt. Un outo a dal den un palu di lus ku konsekuensia ku e kabelnan di vòltahe haltu a bin ki riba kaminda. Ambulans a transportá e dos okupantenan hospital pa tratamentu médiko. WEB a bin na e sitio i a kita e koriente.

Kontrolnan preventivo dor di KPCN
Djasabra 17 di desèmber den oranan di anochi, polis a tene un kòntròl preventivo na diferente sitio. Durante di e kòntròl nan polis a konfiská diferente artíkulo. E kòntròl nan ta den kuadro di ehekushon di un órden duna dor di ministerio públiko ku ta duna polis outorisashon pa kontrolá tur vehíkulo i personanan riba kaya i na sitio nan públiko. E tipo di kòntròl nan aki lo kontinuá den e simannan benidero.

Aksidente na Kaya Carlos A. Nicolaas
Riba djasabra 18 di desèmber un aksidente entre dos outo a tuma lugá na Kaya Carlos A. Nicolaas. E outonan a dal frontal den otro. Shofùrnan di ámbos outo a keda levemente herida i personal di ambulans a yuda ámbos víktima na e sitio mes.

==================================
KPCN:
 
Bewusteloze man in zee aangetroffen
Jongen aangereden op de Kaya Korona
Inbraak in woning aan de Kaya Caribe
Diefstal bij duikplek
Aanrijding op de Kaya Monseigneur Nieuwindt
Preventieve controles door KPCN
Aanrijding aan de Kaya Carlos A. Nicolaas

Bewusteloze man in zee aangetroffen
Op vrijdag 16 december werd melding gedaan van een man die onbewust aan de kust was gebracht aan het strand van Playa Lechi. Hij was buiten bewustzijn in zee bij Klein Bonaire aangetroffen. Het was onbekend wat er precies was gebeurd en of hij alleen was. Op het strand begon het personeel van een strandtent de reanimatie. Het slachtoffer is hierna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij later als dood werd verklaard. Het betreft de man met initialen G.L., geboren op 2 april 1960 in de Verenigde Staten.

Jongen aangereden op de Kaya Korona
Op vrijdag 16 december werd een jongen op de Kaya Korona door een auto aangereden. De jongen stak over zonder uit te kijken. De auto die aan kwam rijden had de jongen te laat gezien en probeerde nog uit te wijken maar raakte de jongen toch aan zijn been. Het slachtoffer werd ter plekke door de ambulance personeel gecontroleerd en hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Inbraak in woning aan de Kaya Caribe
Op zaterdag 17 december werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Caribe. Er zijn onder andere een televisie van het merk LG weggenomen. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen vrijdag 16 december omstreeks 16.00 uur en zaterdag 17 december omstreeks 15.30 uur. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal bij duikplek
Op zaterdag 17 december werd aangifte gedaan van diefstal bij de duikplek 1000 steps. Er zijn onder andere twee zonnebrillen weggenomen. De eigenaren hadden een man betrapt en trachtten hem vast te houden maar het lukte de verdachte te ontsnappen.
De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding op de Kaya Monseigneur Nieuwindt
Op zaterdag 17 december vond een aanrijding plaats op de Kaya Monseignieur Nieuwindt. Een auto botste tegen een lantaarnpaal met als gevolg dat er hoogspanningkabels op de grond terecht kwamen. De twee inzittenden werden door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. WEB kwam ter plekke om de stroom eraf te halen.

Preventieve controles door KPCN
Op zaterdag 17 september, in de avonduren, heeft de politie preventieve controles gehouden bij verschillende locaties. Tijdens deze controles heeft de politie diverse spullen in beslag genomen. Het betreffen onder andere diverse steekwapens, messen, scharen, een machete, honkbalknuppels, een kleine hoeveelheid marihuana, cocaine en hash. Deze controles worden gehouden op basis van he bevel afgegeven door het Openbaar Ministerie aan de politie, die de politie de bevoegdheid geeft om alle voertuigen en personen op straat en in publieke locaties te controleren. Dit soort controles zullen in de komende weken blijven plaats vinden.

Aanrijding aan de Kaya Carlos A. Nicolaas
Op zaterdag 18 december vond een aanrijding tussen twee auto’s op de Kaya Carlos A. Nicolaas. De auto’s botsten frontaal tegen elkaar. De chauffers van beide auto’s raakten licht gewond en werden door het ambulance personeel ter plekke geholpen.

img-20161219-wa0003

img-20161219-wa0004

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: