KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Downtown Management Organization (DMO) wenst iedereen een zalig eindejaar viering en een gelukkig nieuw jaar toe

DMO Bedankt
Punda – Downtown Management Organization (DMO) wenst iedereen een zalig eindejaar viering en een gelukkig nieuw jaar toe. 2016 was een spannend jaar voor de binnenstad met veel infrastructurele verbeteringen zoals Prinses Amalia brug en vernieuwing van Plasa Jo Jo Corea. We zien ook een groei in aantal stadsevenementen. Vooral de donderdagavonden Punda Thursday Vibes is een begrip geworden.
Naast de Koningsdag viering heeft ook de Duck Race, Concerten in de Wilhelminapark, Food Truck Festival en De echte stadsmarkt plaats gevonden. Allemaal georganiseerd door partijen die de stad een warm hart toedragen. Nieuwe restaurants en bars zijn geopend en er is een kunstbeweging die zich uit in de vorm van muurschilderingen, beelden en kunstwinkels. De stad wordt steeds aantrekkelijker, het imago is verbeterd en we zien hierdoor dat de stadsbezoekers aantallen toenemen.
De klapper van het jaar vond afgelopen zondag plaats toen Maduro Curiel’s Bank zijn 100 jaar bestaan groots heeft gevierd. We bedanken MCB voor het feest en ook de ondersteuning die MCB geeft aan de ontwikkeling van onze binnenstad.
Maar de jaar is nog niet voorbij en er is nog veel op het programma. Er kan gerekend worden op de wekelijkse Punda Thurday Vibes. Vooral deze donderdag beloofd Vibes extra special te worden met activiteiten voor kinderen en muzikale uitvoeringen. Kerstinkopen doen? Doe dan mee met ‘The Every Day is Christmas Shop & Win Campaign’ en maak kans op leuke prijzen. Kom met je gehele familie genieten van de prachtige kerstversiering in de avond uren. Deze vrijdag 23 december is er de Santa Run 2016 en we raden aan om oudjaar te vieren in de binnenstad.
2017 beloofd ook een spannend jaar te worden. Het doorzetten van infrastructurele verbeteringen, meer speciale evenementen, nieuwe winkels en horeca aantrekken, meer woonaanbod creëren en het doorzetten van de Punda Thursday Vibes die functioneert als de katalysator voor stadsontwikkeling en imagoverbetering. En we hebben ook reden tot vieren volgend jaar ziende dat onze binnenstad 20 jaar op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat.
DMO bedankt de stadsbezoekers en iedereen die een bijdrage levert aan ontwikkeling van onze binnenstad. Het krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht en hierdoor zijn concrete resultaten behaalt. We zijn bewust dat stadsontwikkeling een ‘journey’ is en kijken verheugd naar uit om samen het traject verder te belopen.
Volg ons op onze Facebook page Punda Loves You voor meer informatie.

dmo-logo-transparent

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: