BEKENDMAKING IN- EN UITSTROOM OVERHEIDSPERSONEEL AUGUSTUS 2016

BEKENDMAKING IN- EN UITSTROOM OVERHEIDSPERSONEEL AUGUSTUS 2016

Willemstad – In het kader van de geldende Eilandsverordening Publicatie Beleidsinformatie Curaçao (AB 1998-no. 4), maakt de regering van Curaçao bekend dat in de maand augustus 2016 de volgende mutaties hebben plaatsgevonden in de bestanden van de salarisadministratie van de overheid. Omdat opvoering van personen op de payroll enigszins vertraagd kan plaats-vinden, kan de instroom betrekking hebben op indienstneming van personen in eerdere maanden. De gegevens zijn nog niet gecontroleerd door het overheidsaccountantskantoor SOAB.
publicatie-personeel-aug-2016-1

publicatie-personeel-aug-2016-2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: