KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Sint Maarten Ministerio Publiko ta informa

​Info OM:
Het gerecht in eerste aanleg heeft op 6 januari de verdachte J.L.D. veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar. Het gerecht acht het bewezen dat hij op 11 augustus een gewapende overval heeft gepleegd op de broodjestruck “Lik je vingers”. Daarbij nam hij een rugtas en schoudertas met inhoud mee die toebehoorden aan personan die op cat moment aanwezig waren in de broodjestruck. Daarbij bevond zich ook een politieagent. Het Openbaar Ministerie had een gevangenisstraf van 6 jaar tegen de verdachte geëist.
Info OM:
Korte den promé instansha a sentensia e sospechoso J.L.D. awe 6 yanüari 2017 na 5 aña di prizòn. Korte ta haña probá ku el a kometé un atrako dia 11 ougùstùs 2017 riba e trùk di pan “Lik je vingers”. Den esaki el a bai ku un “rugtas” i un “shoudertas” ku kontenido kuanan ta pertenesé na personan ku tabata den e trùk. Un di e personan aki ta un agente polisial. Ministerio Públiko a eksigí un kastigu di 6 aña di prizòn kontra e sospechoso.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: