Sint Maarten ta informa

​Info OM:
E kaso den korte kontra G.A. Van L. A keda suspendé pa tempu indefiní. Van L. Ta sospecha di intento di homisidio, ladronisia i poseson ilegal di arma. E aktonan aki ta kometé dia 31 di mei 2016. Riba e dia ei a tuma lugá un atrako riba un establesimentu Chines. No solamente a atraká di e di e establesimentu pero tambe dos agente polisial ku tabata na e sitio. A atrakadó bou di menasa di arma di kandela a bai ku sèn di benta, paki sigaria, pòtmoni ku kontenido i otro dokumentonan di balor. Tambe e atrakdó a lòs un òf mas tiru dirigí riba un di e agentenan polisial.
Info OM:

De rechtszaak tegen verdachte G.A. Van L. Is voor onbepaalde tijd aangehouden. hij wordt verdacht van poging doodslag, diefstal met geweld en illegaal wapenbezit. Op 31 mei 2016 vindt er gewapende overval plaats op een Chinese zaak. Niet alleen de eigenaar maar ook twee politieagenten worden hiervan het slachtoffer. Onder dreiging met een vuurwapen neemt de overvaller geld, pakken sigaretten, portomonee met inhoud en andere belangrijke documenten mee. Ook lost hij een of meerdere gerichte schoten af op een van de politieagenten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: