Kooyman dunando su aporte pa sostené nos arte lokal / Kooyman ondersteunt kunstenaar Francis Sling met muurschildering Scharloo

Kooyman dunando su aporte pa sostené nos arte lokal

E produkshon di e propaganda di Kooyman promoviendo su fèrf K-Paint, tabata e inisio pa sostené e proyekto di Street Art Skalo. E konosí I renombrá artista Francis Sling tabata tin un muraya na su disposishon pa krea un ‘mural art’. K-Paint ta konosí pa e echo ku e ta un produkshon lokal di Global Paint ku ta hasi e fèrf ideal pa nos klima Karibense. Banda di esei K-Paint ta disponibel den tur kolo imaginabel. E kombinashon perfekto pa e reto aki!

‘Nos ta super orguyoso di e resultado. E ta un obra di arte maestral den un área ku poko poko ta birando un hoya pa nos sentro di siudat. Tur esaki produsí pa nos artista lokal ku nos fèrf lokal,’ Tanja Boon Marketing manager ta terminá. ‘Nos bisiñanan tambe tin e oportunidat di disfrutá di e beyesa aki paso e propaganda tambe por ser mira na Aruba, Boneiru I St Maarten.’
==========

Kooyman ondersteunt kunstenaar Francis Sling met muurschildering Scharloo
De productie van een nieuwe TV-commercial van Kooyman, ter promotie van haar verfmerk K-Paint, is aanleiding geweest tot het bijdragen aan een muurschildering in Scharloo uitgevoerd door de kunstenaar Francis Sling in samenwerking met Street Art Skalo. K-Paint staat bekend om het feit dat het lokaal is ontwikkeld door Global Paint waardoor het uitstekend geschikt is voor het warme Caribische klimaat. Daarnaast is K-paint te mengen in alle mogelijke kleuren. Een perfecte match voor deze artistieke uitdaging!
‘We zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Het is een prachtig kunstwerk gemaakt in een bijzondere wijk door een lokale kunstenaar met lokaal geproduceerde verf, ‘aldus Tanja Boon, Marketing Manager Kooyman. ‘Gelukkig kunnen de inwoners van onze andere eilanden ook meegenieten want de K-Paint commercial wordt ook op Aruba, Bonaire en St. Maarten vertoond.’

k-paint_mural

k-paint_mural_2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: