BISHITA FRUKTÍFERO DI ‘NATIONALE OMBUDSMAN’ NA ENTIDAT PÚBLIKO BONEIRU

BISHITA FRUKTÍFERO DI ‘NATIONALE OMBUDSMAN’ NA ENTIDAT PÚBLIKO BONEIRU

Kralendijk – Riba djaluna 13 i djamars 14 di mart e ‘Nationale Ombudsman’ (Defensor di Pueblo) sr Reinier van Zutphen tabata di bishita serka Entidat Públiko Boneiru. Sra Willemijn van Helden, lider di tim di e sekshon di Trabou i Entrada na ‘Nationale Ombudsman’ tambe tabata presente.

E meta di e bishita tabata pa duna forma mas aleu na e koperashon aktual entre Entidat Públiko Boneiru i ‘Nationale Ombudsman’. Algun kòmbersashon fruktífero a tuma lugá durante e bishitanan aki. Kòmbersashonnan kaminda a trata tópikonan manera entre otro e importansia di mehorashon di e maneho aktual di keho.
Relashoná ku dos rapòrt ku ‘Nationale Ombudsman’ a emití a hiba kòmbersashon ku Entidat Públiko Boneiru i e otro partnernan. Den e kòmbersashonnan aki a investigá te kon leu e rekomendashonnan den e rapòrtnan a kondusí na solushon di e kehonan. A investigá tambe si tin otro maneranan pa den konsulta mutuo yega na un solushon bunita.
Fin di mart i kuminsamentu di aprel e investigadónan di ‘Nationale Ombudsman’ ta bin Boneiru pa tene konsulta.

VRUCHTVOL BEZOEK NATIONALE OMBUDSMAN AAN OPENBAAR LICHAAM BONAIRE

Kralendijk – De Nationale ombudsman Reinier van Zutphen was afgelopen maandag 13 maart en dinsdag 14 maart op bezoek bij het Openbaar Lichaam Bonaire. Mevrouw Willemijn van Helden, teamleider Werk en Inkomen bij de Nationale Ombudsman, was hierbij ook aanwezig.

Het doel van het bezoek was verdere vormgeving aan de huidige samenwerking tussen het Openbaar Lichaam Bonaire en de Nationale ombudsman. Tijdens deze bezoeken hebben er vruchtvolle gesprekken plaatsgevonden.
Gesprekken waarin onderwerpen zoals o.a. het belang van de verbetering van de huidige klachtenafhandeling zijn behandeld.
Naar aanleiding van twee door de Nationale ombudsman uitgebrachte rapporten zijn er gesprekken gevoerd met het Openbaar Lichaam Bonaire en de andere partijen. In deze gesprekken is nagegaan in hoeverre de aanbevelingen in de rapporten hebben geleid tot een oplossing van de klachten. Er is ook gekeken of er andere wegen zijn om in onderling overleg tot een mooie oplossing te komen.
Eind maart en begin april komen de onderzoekers van de Nationale ombudsman naar Bonaire om hun spreekuren te houden

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: