Autisme Markt Savaanhuis

Autisme Markt Savaanhuis
April is Autisme Awareness Maand. In het kader hiervan organiseert De SGR-Groep – Fundashon Verriet een Autisme Markt bij het Savaanhuis (De Savaan 147). Van vier uur in de middag tot zeven uur in de avond is eenieder welkom om kennis te maken met de verschillende therapieën en begeleidingsmogelijkheden bij het therapiecentrum Autisme van De SGR-Groep – Fundashon Verriet. Tijdens de Autisme Markt valt er veel te zien, leren en proeven. Ook is er de mogelijkheid om plantjes en koekjes te kopen en voor de kinderen zijn er leuke spelletjes. Toegang tot de Autisme Markt is gratis.

[EINDE PERSBERICHT]

Marshe di Outismo Savaanhuis
Aprel ta luna di konsientisashon tokante outismo. Den kuadro di esaki De SGR-groep – Fundashon Verriet ta organisá un Marshe di Outismo na Savaanhuis (De Savaan 147). Di kuat’or di mèrdia te ku shet’or di atardi, un i tur ta bonbiní pa será konosí ku diferente terapia i e diferente formanan di guia di e sentro di terapia di De SGR-Groep – Fundashon Verriet. Durante di e Marshe di Outismo lo tin hopi kos pa mira, lesa, i pruf. Tambe tin e oportunidat pa kumpra mata i kuki. Tambe lo tin diferente wega pa muchanan. Entrada pa e Marshe di Outismo ta grátis.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: