Protest tegen de vervuiling van de Isla

Het is overduidelijk dat steeds meer mensen overlast ervaren van Refineria Isla / BOO. Dat blijkt uit het steeds vaker plaatsen van foto’s op facebook, zowel op hun eigen tijdlijn als in de groep Stop Isla Now!! om te laten zien hoe erg de vervuiling is! En het wordt met de dag erger! Mensen onder de rook hebben ademhalingsproblemen, allergieën en worden kotsmisselijk van de smerige lucht. Om maar niet te spreken van de groene vlekken en de witte poeder die op hun huis en tuin neerstrijken, wat niet ongevaarlijk is om te reinigen voor een leek.
De actiegroep Stop Isla Now!! vraagt daarom: protesteer as. donderdag 6 april van 17-18 uur met ons mee op het Wilhelminaplein!! Wij nemen de protestborden mee! Het gaat om UW gezondheid en dat van UW kinderen. Het is maar één uurtje van uw tijd maar hoe groter de opkomst, hoe groter het effect. Bovendien: Het is Punda Vibes avond met live music (en nog veel meer) na afloop, dus u kunt het combineren met een gezellige wandeling door de stad.
Curacao heeft u nodig! Overtuig uw familie, vrienden en buren ervan om óók mee te gaan!

———–

E ta evidente ku kétubai mas hende ta eksperensiá molèster dor di Refineria Isla / BOO.
E ta resultá den pone mas tantu portrèt na facebook, sea den su proprio wall, sea den e grupu Stop Isla Now!! pa mustra kon atros e polushon ta! I e ta bira mas malu tur dia! Hende bou di e huma tin problema respiratorio, alergia i nan ta bira tur mariá. Ademas nan ta papia hopi di flèk bèrdè i puiru blanku ku ta establesé riba nan kas i kura, ku ta peligroso pa limpia pa un lego.
E grupo di akshon Stop Isla Now!! ta pidi: ban protestá huntu ku nos Djáwèps awor, dia 6 di Aprel, di 5 te 6’or na Wilhelminaplein! Nos ta trese borchi di protestá pa bosnan.
E ta trata di bo proprio salú i e salú di bo yu!! Ta un ora so di bo tempu, pero mas kantidat di hende, mas efekto e lo tin. Ademas: e ta Punda Vibes ku live music (i hopi mas) despuès di e protestá anto por kombiné ku un dushi kèirumentu den nos siudat.
Kòrsou mester di boso!! Kombensé bo famia, amigu i bo bisinja pa bini protestá huntu ku bo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: