Huiszoekingen op drie adressen

Huiszoekingen op drie adressen

De Landsrecherche Curaçao verricht sinds vanmorgen vroeg huiszoekingen op enkele adressen. De huiszoekingen staan onder leiding van de Rechtercommissaris (RC) en op alle adressen is een Officier van Justitie (OvJ) aanwezig. Er wordt onder andere huiszoeking verricht in een woning van een lid van de Staten. De Landrecherche Curaçao wordt in het onderzoek ondersteund door verschillende andere opsporingsdiensten. De Landsrecherche is een opsporingsinstantie met een speciale taak. Zij richt zich onder meer op de opsporing van gedragingen die de integriteit van het openbaar bestuur raken. De Landsrecherche doet alleen onderzoek na opdracht daartoe van de Procureur-Generaal (PG).

Het onderzoek is op dit moment volop gaande. Het Openbaar Ministerie zal later in de ochtend meer informatie te geven.

Willemstad, 5 april 2017

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: