MINISTERIO PUBLIKO TA INFTOMA: Sentensia a kai, avion na disposishon di OM  –  Duo veroordeeld, vliegtuig verbeurd verklaard

Info OM:
Sentensia a kai, avion na disposishon di OM
Awe wes a sentensia M.T. (Turkia, 1965) i E.J.W. (Kòrsou, 1974) na un kastigu kada un di 6 aña pa nan ròl den eksportashon di 290 kilo di kokaina dia 30 di òktober 2016. Den e kaso aki un hòmber a sali liber. K.A. (Turkia, 1963) a haña vrijspraak. Wes no a haña su ròl den e eksportashon di droga pruebá.
Tabata nan intenshon pa subi e droga riba un avion ku tabata kla pará riba pista di Hato ku destinashon Turkia. Nan a keda gará na airopuerto ku e droga den un ven. Tambe den e ven a bin haña maskará, sker, muts i handschoen. Banda di 290 kilo di kokaina a konfiská tambe un arma di kandela, un telefòn i un avion ku registrashon N545SD.
Wes a dikta ku e telefòn, droga  avion ta keda konfiská i ta na disposishon di Ministerio Públiko. Próksimamente ta bai findishi ku esaki.
Duo veroordeeld, vliegtuig verbeurd verklaard
M.T. (Turkije, 1965) en E.J.W. (Curaçao, 1974) zijn vandaag door het gerecht veroordeeld tot een gevangenisstraf elk va 6 jaar voor hun betrokkenheid in de uitvoer en voorhanden hebben van 290 kilo cocaïne. De man K.A. (Turkije, 1963) hoorde vrijspraak. Zijn rol in het geheel kon niet worden bewezen door het Gerecht.
De zaak kwam op 30 oktober 2016 aan het rollen toen de mannen bij de luchthaven Hato werden aangehouden met 290 kilo cocaïne, handschoenen, mutsen, een vuurwapen, een hangslot en een knipschaar. De drugs moesten aan bord van een vliegtuig die op de luchthaven geparkeerd stond. Deze is door de rechter op verzoek van het openbaar ministerie verbeurd verklaard. Het OM gaat binnenkort over tot de veiling hiervan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: