Sr. Clark Abraham ta aktualmente den su enkarselashon preventivo di 2 x 24 ora (inverzekeringstelling).

Info OM BES:
Sr. Clark Abraham ta aktualmente den su enkarselashon preventivo di 2 x 24 ora (inverzekeringstelling). Mayan, djamars 20 di yüni 2017, Fiskal tin ku tuma un desishon pa loke ta trata su prolongashon di enkarselashon preventivo.

E ta ser sospechá dor di Ministerio Publiko BES di entre otro di maltrato, stalking, violashon di privasidat (huisvredebreuk) i saka un menor di edat for di kustodia di mayor sin outorisashon. Den e kaso aki tin un denunsiá hasí.

——-

De heer Clark Abraham bevind zich op dit moment in de periode van inverzekeringstelling (IVS). Morgen, dinsdag 20 juni 2017, zal de Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie BES een beslissing nemen over een eventuele verlening van de inverzekeringstelling.

Hij wordt verdacht van onder andere mishandeling, stalking, huisvredebreuk en het ontrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. In deze zaak is aangifte gedaan. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: