Sebastiaan de Vries de nieuwe TUI Area Manager zijn voor Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten.

Rijswijk/Willemstad 23 juni 2017 – Met ingang van 1 september aanstaande zal Sebastiaan de Vries de nieuwe TUI Area Manager zijn voor Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Deze bestemmingen zijn voor TUI zeer belangrijk en maken een aanzienlijk deel uit van het volume verre vakanties van de touroperator en de airline. Sebastiaan zal de teams aansturen van in totaal 90 medewerkers, verdeeld over de 4 eilanden. Hij volgt hiermee Lara Soetekouw op.

Hij is zeker niet onbekend met de bestemmingen en is er al vaak geweest. Op dit moment is hij nog Manager Product Group Flight Holidays Long Haul bij TUI Nederland. Vanaf 1 september zal hij op de Antillen verantwoordelijk zijn voor de commerciële, operationele en marketing activiteiten van TUI en stuurt diverse afdelingen aan: Sales, Customer Services, Cabine Crew, Station Management, Reisleiding, HR en External Affairs & Business Development.

Sebastiaan is na zijn opleiding HBO Toeristisch Management in 2008 aan het werk gegaan bij TUI. Op de afdeling Verre reizen in Enschede is hij van Medewerker Product doorgegroeid naar Product Manager Azië & Afrika en vervolgens sinds 2013 als Product & Contract Manager verantwoordelijk voor de contractering op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Daarnaast heeft hij ook de opleiding Bedrijfskunde succesvol afgerond. De afgelopen 2 jaar is hij als leidinggevende in de functie van Manager Product Group verantwoordelijk voor een team van Product Managers en Product Management Employees.

Sebastiaan zal met zijn echtgenote en 2 kleine kinderen verhuizen naar Curaçao, zij kijken uit naar deze nieuwe uitdaging. Na 1 september zal hij bij relaties langsgaan om kennis te maken.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: