FORMA PARTI DI E SIGUIENTE MARSHE SOSIAL EKONÓMIKO- BETH – MAAK DEEL UIT VAN ONZE VOLGENDE SOCIAAL ECONOMISCHE MARKT-BETH

FORMA PARTI DI E SIGUIENTE MARSHE SOSIAL EKONÓMIKO- BETH

WILLEMSTAD- Ministerio di Desaroyo Ekonómiko (MEO) ya pa tres (3) luna konsekutivo a bin ta organisá un Marshe Sosial Ekonómiko titulá BETH.
BETH ta para pa produkto Barata, desaroyo Ekonómiko, desaroyo Turístiko i Habri kuponan di trabou.

For di Aprel di e aña aki MEO a bin ta organisá e marshe aki tur promé djasabra di luna riba Plasa Brion. Dia 8 di Yüli último e marshe a karga e tópiko di patriotismo i a konta ku un total di 240 partisipante.
E meta prinsipal ku kual MEO ta organisá e marshe aki ta pa nos hendenan bende òf eksponé nan produktonan lokal i di e manera aki aportá ku den futuro nan lo por habri nan propio empresa, trese mas bida den nos sentro di siudat i ta e deseo pa ku tempu e marshe bira un atrakshon turístiko.

Den kuadro di esaki MEO ta invitá un i tur ku ta traha su mes produktonan lokal i ku ta aspirá pa den futuro lanta su mes empresa ku esakinan, pa inskribí i tuma parti na e siguiente edishon di BETH kual lo tuma lugá dia 5 di Ougùstus i lo karga e tema di edukashon. Te ku Desèmber di e aña aki e marshe lo ta den un fase piloto di moda ku MEO por midi e nesesidat pa inisiativanan similar meimei di nos komunidat. Mirando esaki, partisipashon na e marshe lo ta kompletamente grátis i liber di eksigensia pa pèrmitnan ekonómiko te ku Desèmber.
Pa mas informashon o pa inskripshon por fabor tuma kontakto ku sra. Julisa Sluis- Alberto na number di telefòn 462-1444 (ekst 127), manda un mail na info.mse@gobiernu.cw, pasa personal na ofisina di MEO (Pletterijweg 43, AmiDos Building) òf via di Bentana di Informashon. Inskripshon lo ta habrí te ku dia 25 di Yüli próksimo i lugánan ta limitá.

MAAK DEEL UIT VAN ONZE VOLGENDE SOCIAAL ECONOMISCHE MARKT-BETH

Willemstad- Het Ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) organiseert al voor de 3de maand de Sociaal Economische Markt genaamd BETH. BETH staat voor goedkope producten, economische en toeristische ontwikkeling en het openen van nieuwe werkaangelegenheden.

BETH wordt vanaf april jl. maandelijks op de eerste zaterdag van de maand op de Brionplein gehouden. Op 8 juli jl. telde de markt een totaal van 240 deelnemers.
Doel van deze markt is, om onze mensen in de gelegenheid te stellen lokale producten te verkopen en op deze wijze bij te dragen dat zij in de toekomst hun eigen onderneming hiermee kunnen beginnen. Ook hoopt MEO om door middel van dit initiatief weer leven te brengen in onze binnenstad en dat de markt met de tijd een toeristische attractie wordt.

In het kader hiervan nodigt MEO een ieder uit die lokale producten maakt en aspireert hiermee een eigen onderneming te beginnen om mee te doen met de Sociaal Economische Markt- BETH van augustus aanstaande. Deze zal op 05 augustus worden gehouden en heeft onderwijs als thema. Deelname aan de Sociaal Economische markt is tot december vrij van kosten en de nodige economische vergunningen worden ook niet vereist. Dit, doordat de markt tot december nog in een pilot fase wordt gehouden zodat MEO hiermee de behoefte in de samenleving kan meten.
Mocht u meer informatie nodig hebben of wilt u zich inschrijven, neem dan snel contact op met mevr. Julisa Sluis-Alberto op tel nr 462-1444 (tst. 127), stuur een e-mail naar info.mse@gobiernu.cw, kom persoonlijk even langs bij de MEO (pletterijweg43, AmiDos Building) of neem contact op met de ‘Bentana di Informashon’. Inschrijving kan tot 25 juli aanstaande en de plekken zijn beperkt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: