X-Team a parti 28 verbal entre 22 mart i 14 april !

 

X-Team a parti 28 verbal entre 22 mart i 14 april !

X-Team a tene varios akshon i kontrol durante e temporada di 22 di mart pa 14 april 2018. Na e akshon i kontrolnan aki a partisipá entre otro  Milieudienst, polis i VKC.

E resultadonan konkreto ku a yega Ministerio Publiko (OM) ta: a skibi en total 28 prosesverbal (OPV). Tabata pa entre otro esnan ku pickup i truk ku a transportá santu of tera sin tapa esaki (13). Transportá sushi di kurá sin tapa esaki ku konsekuensia ku sushi a plama riba kaya publiko (2). Kima sushi riba tereno (2). Dump/deshasí di awa sushi (2). Dump sushi riba tereno prohibi (6). Pone karkas di outo riba kaya publiko ku intenshon pa bende esaki (1) i transportá sushi sin outorisashon (2).

A tene kontrol na diferente sitio, manera entre otro Kaminda Jose Liberia, bisendario di Santa Barbara Resort, Weg naar Westpunt, Dam Pretu, Weg naar Fuik i Gosieweg.

X-Team ta un koperashon di diferente instansia manera entre otro: Ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), KPC, Openbaar Ministerie (OM), Douane, Domeinbeheer, Ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Selikor i otronan.

——–

Tussen 22 maart en 14 april 2018 zijn er verschillende acties en controles geweest van de X-team. Daar hebben de Milieudienst, KPC en VKC deel aan genomen.

Het resultaat dat al binnen is bij het Openbaar Ministerie (OM) luidt als volgt: Er zijn 28 OPV’s uitgeschreven. Het ging om veel onafgedekte pick ups and trucks di onafgedekt zand transporteerden en die aan alle kanten stuifde (13). Grof vuil of tuin afval aan het onafgedekt transporteren, gevolg bladeren etc vielen op de openbare weg (2). Het verbranden van vuil op terrein (2). Het lozen van vuil water (2). Het storten van vuil op verboden terrein (6). Het op openbare weg plaatsen van autowrak om te verkopen (1) en het zonder toestemming transporteren van vuil (2).

Controles hebben plaatsgevonden op de verschillende locaties waaronder de Kaminda Jose Liberia, omgeving Santa Barbara Resort, Weg naar Westpunt, Dam Pretu, Weg naar Fuik en Gosieweg.

X-Team is een samenwerking waaraan deelnemen het Ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), KPC, Openbaar Ministerie (OM), Douane, Domeinbeheer, Ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Selikor en anderen.

logo-polis-korsou-di-kiko-ta-pasando-notisia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: