OCHO PROGRAMA NOBO TOKANTE BODY MASS INDEX – BMI / ACHT NIEUWE PROGRAMMA’S OVER ‘BODY MASS INDEX – BMI’

OCHO PROGRAMA NOBO TOKANTE BODY MASS INDEX – BMI

 Kralendijk – Resientemente departamentu di Salubridat Públiko di e Direktorado Komunidat i Kuido a lansa dos proyekto importante.

Atrabes di un rueda di prensa a  presentá e proyektonan aki  na komunidat muy impartikular na nos hóbennan.

E proyectonan ta forma parti di e programa di JOGG (jongeren op gezond gewicht) ku na Boneiru a haña e nomber di : “Hoben Sa Bo Peso Adekuá”.

Ta trata di e proyekto tokante “Bebe Awa”,  kual durante seis siman Entidat Públiko Boneiru a pasa den forma di un seri di progamanan  informativo na e dos kanalnan di televishon djis despues di notisia.

Awor ta toka turno na e seri tokante BMI ku ta konsistí di ocho programanan informativo.

E promé programa tokante BMI lo pasa riba djaluna 23 di aprel 2018. Durante ocho siman riba tur djaluna bo por disfrutá di e programanan aki djis despues di notisia na e dos kanalnan di televishon Nos TV i Energia Vision. Lo bo risibí diferente informashon balioso, sera konosí ku tepnan, resetanan I hopi mas. Tur esaki pa asina bo tambe por hiba un bida mas saludabel ku un peso adekuá.

 

 

ACHT NIEUWE PROGRAMMA’S OVER ‘BODY MASS INDEX – BMI’

 Kralendijk – Onlangs heeft het departement van Volksgezondheid van de Directie Samenleving en Zorg twee belangrijke projecten gelanceerd. Tijdens een persconferentie werden deze projecten gepresenteerd aan de gemeenschap en in het bijzonder aan onze jongeren. De projecten maken deel uit van het JOGG-programma (jongeren op gezond gewicht). Het gaat om het project  ‘Water Drinken’ dat het Openbaar Lichaam Bonaire gedurende zes weken in de vorm van een serie informatieve tv-programma’s vlak na het nieuws heeft laten zien op de twee Bonairiaanse televisiezenders. Nu is het de beurt aan de serie over BMI die uit acht informatieve programma’s bestaat. Het eerste programma over BMI is op maandag 23 april 2018 te zien. Gedurende acht weken kunt u elke maandag direct na het nieuws genieten van deze programma’s op te twee televisiezenders Nos TV en Energia Vision. U krijgt waardevolle informatie en maakt kennis met tips en recepten en nog veel meer. De bedoeling van dit alles is dat ook u een gezonder leven kan leiden met een gezond gewicht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: