Konseho di Minister di bishita serka Gobernador

Konseho di Minister di bishita serka Gobernador

Geplaatst op 14 Mart 2019 dor di Ministerio di Asuntunan General i Promé Minister

Willemstad – Kada kuater luna Gobernador di Kòrsou, S.E. Lucille-George-Wout, ta invitá Konseho di Minister na un lùnch di trabou.

E lùnch di trabou ta duna esnan envolví oportunidat pa interkambiá pensamentu tokante un skala di tópiko ku ta toka pais, banda di e kombersashonnan individual ku gobernador ta hiba ku e diferente ministernan. E lùnch di trabou a tuma lugá dia 13 di mart.

Riba portrèt di robes pa drechi: Sra. Balentin, Minister Begina, Minister Girigorie, Minister Camelia-Römer, Minister Konket, Minister Jesus-Leito, Gobernador George-Wout, Minister Koeiman, Minister Alcala-Wallé, Promé Minister Rhuggenaath i Minister Gijsbertha.

 

=====================

 

Raad van Ministers bij Gouverneur op bezoek

Geplaatst op 14 maart 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

Willemstad – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

De werklunch biedt een gelegenheid om gezamenlijk met elkaar van gedachten te wisselen over een scala aan onderwerpen die het land raken, naast de individuele gesprekken die de Gouverneur maandelijks met de verschillende ministers voert. De werklunch vond plaats op 13 maart.

Op de foto van links naar rechts: Mevr. Balentin, minister Begina, minister Girigorie, minister Camelia-Römer, minister Konket, minister Jesus-Leito, Gouverneur George-Wout, minister Koeiman, minister Alcala-Wallé, minister-president Rhuggenaath,
en minister Gijsbertha.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: