Inskripshon pa Run the Runway na aeropuerto te ku Djadumingu 14 di April / Inschrijving Airport ‘Run the Runway’ tot zondag 14 April

Inskripshon pa Run the Runway na aeropuerto te ku Djadumingu 14 di April

Willemstad – Pa promé biaha na Kòrsou i den Karibe lo tuma lugá un evento sumamente ùniko: Airport Run the Runway! Henter Kòrsou ta bon biní: famia, kada edat, atleta, fun-walkers, tur por eksperensiá e aktividat ‘once-in-a lifetime aki riba pista di Aeropuerto di Kòrsou. Edat minimo pa por partisipá na Run the Runway ta 12 aña. Partisipantenan por registr’a te ku 14 di Aprel via di website www.curacao-airport.com, via Facebook Curaçao International Airport i online via punto di venta Tibbaa. Ta vende karchi di partisipashon riba djabièrne i djasabra na Mensing’s Caminada.

 

 

Inschrijving Airport ‘Run the Runway’ tot zondag 14 April

Willemstad – Voor het eerst op Curaçao en in de Cariben vindt plaats één van de meest unieke sport events op het eiland: the Airport Run the Runway! Families, jong en oud, atleten en fun-walkers zijn allemaal welkom om mee te doen met deze once-in-a-lifetime ervaring op de landingsbaan van Curaçao International Airport. Minimale leeftijd voor deelname aan de Run the Runway is 12 jaar. Deelnemers kunnen zich tot zondag 14 April registreren via de website www.curacao-airport.com, via facebook Curaçao International Airport en via online ticket verkooppunt Tibbaa. Tickets voor deelname zijn op vrijdag en zaterag ook te koop bij Mensing’s Caminada.

Runway Run

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: