KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

“Don’t Worry, Be Happy”: Un stand-up comedy show ku Roué Verveer organisá pa Lions Club

“Don’t Worry, Be Happy”: Un stand-up comedy show ku Roué Verveer organisá pa Lions Club

 

 Willemstad – Riba djarason 17 di aprel Curaçao Lions Club a anunsiá su gran aktividat pa rekoudá fondo na prensa ku ta titula “Don’t Worry, Be Happy” presentá pa e gran komediante Roué Verveer ku na Hulanda i Sürnam a yena sala na varios okashon. “Don’t Worry, Be Happy” ta un presentashon spesial  Ku Roué a adapta pa  Korsou. “Don’t Worry, Be Happy” ta tuma lugá dia 30 i 31 di mei na Landhuis Brakkeput Mei Mei pa 8 or di anochi. Porta ta habri mitar di ocho.

Banda di ta un komediante Roué Verveer ta aktor, autor, entertainer pero manera e mes ta bisa un persona alegre. Komo autor e tin un bestseller na su nòmber ku ta e buki: “Waarom? Daarom!”.

Roué Verveer na algun otro okashon a bishitá nos isla i a indiká ku ta enkantá ku Kòrsou. Ku e show “Don’t Worry, Be Happy”, Roué ta hiba’bo den su mundu di humor asina lubida un ratu e problemanan di tur dia. Nos tur ta pasando den situashon difísil, pero ku e show aki nos ke korda nos komunidat ku hari ta importante i bon pa salú. Hari ta duna nos bida alegria i ta duna nos speransa pa nos wak e kosnan dor di e brel positivo.

Curaçao Lions Club ta un klup di servisio ku ta hasi diferente aktividat sosial manera entre otro  Bon Bisiña, Fundashon Duna E Mucha un Man, Senior Citizens Day, Leo Club i hasi donashon na diferente instansia karítativo.

Karchinan di entrada pa “Don’t Worry, Be Happy” ku Roué Verveer ta optenibel na Mensing’s Caminada, Van Den Tweel Supermarket Zeelandia i Janthiel, miembronan di Curaçao Lions Club na balor di NAF 60,- i online via TicketsCaribbean.com pa $34.

“Don’t Worry, Be Happy” ku Roué Verveer ta posibel danki na Curaçao Tourist Board (CTB), Papagayo Hotel, Sixt Car Rental i De Winter Liqui-Lung Advocaten. Pa mas informashon por wak e facebook-page di Curaçao Lions Club www.facebook.com/curacaolions

 


 

“Don’t Worry, Be Happy”: Een stand up comedy show van Roué Verveer georganiseerd door de

Lions Club

Willemstad – Op woensdag 17 april 2019 heeft de Curaçao Lions Club haar nieuwste fondsenwervingsactiviteit aan de media gepresenteerd, genaamd Don’t worry, Be happy! verzorgt door de alom bekende cabaretier Roué Verveer. Zijn zalen zitten in Nederland en ook in Suriname vol. Zijn big smile spat regelmatig van het Nederlandse tv-scherm en met zijn boek Waarom? Daarom! heeft hij een beststeller op zijn naam staan. 10 keer stond hij met omstreeks 17.000 man in een volle Ziggo Dome met de voorstelling Gabbers. Kortom, Roue Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Zijn theatervoorstellingen worden enorm geprezen om zijn enthousianste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties.

Roué Verveer is al verscheidene malen op Curaçao geweest en heeft aangegeven verliefd te zijn op het eiland. Op 30 en 31 mei 2019 om 8:00 pm zal Roue Verveer wederom op Curaçao te zien zijn in Landhuis Brakkeput Mei Mei met een speciaal voor Curaçao aangepaste voorstelling van zijn comedy show Don’t Worry, Be Happy! Roué gaat het publiek op Curaçao meenemen in zijn wereld van humor, waardoor we even onze dagelijkse zorgen helemaal zullen vergeten. Gelet op het feit dat we allemaal erg begaan zijn met de huidige situatie waarin ons eiland zich verkeerd, wilt de Curaçao Lions Club door middel van deze show de bevolking van Curaçao eraan herinneren dat lachen erg gezond is en ons de hoop geeft om het leven door een positieve lens te zien. Don’t Worry, Be Happy!

Zoals bekend zet de Curaçao Lions Club zich in voor verschillende goede doelen met haar projecten zoals o.a. Bon Bisiña, Fundashon Duna E Mucha un Man, LEO Club en donaties aan verschillende instanties op Curaçao. Alle opbrengsten van dit evenement zullen volledig toekomen aan de projecten van de club.

Toegangskaarten voor Don’t Worry, Be Happy! met Roué Verveer zijn o.a. te verkrijgen bij Mensing’s Caminada, Van den Tweel Zeelandia & Jan Thiel, leden van de Curaçao Lions Club en/of online via TicketsCaribbean.com en kosten ANG 60,- per persoon.

Don’t Worry, Be Happy! met Roué Verveer wordt mede mogelijk gemaakt door Curaçao Tourist Board (CTB), Papagayo Curaçao, Sixt Car Rental en De Winter Liqui-Lung Advocaten. Voor mee informatie kan men terecht op de Facebook-pagina :  www.facebook.com/curacaolions.

 

Persfoto 2 Roué Verveer - fotograaf Raul Neijhorst

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d