KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIANOTISIA POLISIAL

Verkeers en alcohol controle

Verkeers en alcohol controle

Op vrijdag 24 mei 2019 heeft de Politie in samenwerking met de KMar, Douane, het Openbaar Ministerie en Brandweer een verkeers- en alcohol controle gehouden. Deze controles hebben plaatsgevonden ter hoogte van de Kaminda Venacio F. Isenia tussen 19.30 en 22.00 uur en op de Santa Rosaweg tussen 23.30 en 01.00 uur. Er zijn in totaal 126 voertuigen gecontroleerd en 55 processen verbaal uitgeschreven voor de volgende overtredingen:

Het besturen van een voertuig zonder:

– geldig rijbewijs;
– belasting te hebben betaald;
– geldig verzekeringsbewijs;
– geldig keuringskaart;
– gedimde lichten
– remlichten

Het besturen van een voertuig met:

– getinte glazen

Gedurende de controles zijn er 7 voertuigen weggesleept. Twee chauffeurs hebben een alcohol test gedaan bij de Kmar en 1 vreemdeling had geen geldige verblijfsdocumenten bij zich en moest zich melden bij de Immigratie. Het Openbaar Ministerie kwam 30 personen tegen met een openstaande boete, waarvan 13 een betalingsregeling troffen en Nafl. 638,- werd geind.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: