Komunikado Mambo Beach BLVD / PERSBERICHT MAMBO BEACH BLVD

Komunikado Mambo Beach BLVD

Willemstad, 4 juni 2019
Djaweps ultimo lamentablemente tabata tin un insidente violento ku a tuma lugá durante di un evento na Mambo Beach. Imahennan di e insidente a keda plamá via di medionan sosial i e insidente tabata motibu pa Konsulado Merikano emití un komunikado.
Mambo Beach BLVD ta lamentá e insidente. E medidanan di seguridat ku a keda tumá a resultá di no tabata sufisiente pa evitá e insidente. E seguridat di nos bishitantenan ta nos prioridat. Kada un insidente violento ta unu dimas. Mambo Beach BLVD ta e atrakshon turistiko mas popular di Kòrsou i ta keda bishità pa mas ku 700.000 bishitante pa aña. E kantidat di insidente tabata limitá e ultimo añanan. Mambo Beach a hasi e reglanan interno pa eventonan mas severo a konsekuensia di e insidente i ta den estrecho komunikashon ku su partnernan di seguridat (Hustisia, Polis i security interno) pa evitá tipo di insidentenan asina’ki den futuro. Alabes lo pidi un sita ku Konsulado Merikano pa atendé e komunikado.
———————————

PERSBERICHT MAMBO BEACH BLVD

Willemstad, 4 juni 2019 Afgelopen donderdag heeft zich tijdens een evenement op Mambo Beach helaas een geweldsincident voorgedaan. De beelden hebben zich via Social Media verspreid en het incident is aanleiding geweest voor een communiqué van het Amerikaanse Consulaat. Mambo Beach BLVD betreurt het incident ten zeerste. De voor het evenement getroffen veiligheidsmaatregelen bleken helaas onvoldoende om het incident te voorkomen. De veiligheid van onze bezoekers heeft onze hoogste prioriteit. Ieder geweldsincident is er een teveel. Mambo Beach BLVD is de meest populaire toeristische attractie van Curaçao en ontvangt jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers. Het aantal incidenten is de afgelopen jaren gelukkig beperkt geweest. Mambo Beach heeft naar aanleiding van het incident de interne regels voor evenementen aangescherpt en voert nauw overleg met haar veiligheidspartners (Justitie, Politie en interne security) om in de toekomst dit soort incidenten te voorkomen. Er zal tevens een gesprek worden aangevraagd met het Amerikaanse Consulaat om het communiqué te bespreken.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: