KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Chauffeurs van bussen, taxi’s en toerwagens wordt verzocht hun documenten in orde te hebben

Chauffeurs van bussen, taxi’s en toerwagens wordt verzocht hun documenten in orde te hebben

Geplaatst op 18 juni 2019 door Ministerie van Verkeer, Vervoer & Ruimtelijke Planning

Chauffeurs van bussen, taxi’s en toerwagens wordt verzocht hun documenten in orde te hebben

Willemstad- Minister Z. Jesus Leito (VVRP) en het Openbaar Vervoer (VV) verzoeken alle chauffeurs van bussen, taxi’s en toerwagens om hun voertuigdocumenten op orde te hebben voor de veiligheid van passagiers.

Eigenaren van de bovengenoemde voertuigen kunnen een afspraak maken bij VV om een aanvraag in te dienen voor de toekenning of verlenging van een vergunning, vrijstelling of een kaart van een hulpchauffeur. Eigenaren van wie de vergunning in 2018 is verlopen en die een aanvraag voor verlenging hebben ingediend of eigenaren die dit nog niet hebben gedaan moeten VV bellen voor een afspraak. Alle eigenaren van een vergunning, een vrijstelling of een kaart van een hulpchauffeur moeten op tijd een aanvraag indienen voor een nieuwe kaart of vrijstelling. Als de aanvraag niet op tijd binnenkomt (6 maanden van te voren is aan te raden) moet deze persoon de gevolgen op zich nemen.

Voor een afspraak kunt u bellen tel. 839-2149 of 839-2073. U moet meenemen de aanvraag, de vergunning, uw geldig rijbewijs, geldige verzekeringsdocumenten, een geldige keuringskaart, een inkomstenverklaring van Ontvanger en een geldige verklaring Omtrent Gedrag.

 

VV verzoekt alle eigenaren om hun documenten in orde te hebben en een afspraak te maken als documenten moeten worden vernieuwd. Op deze manier kunnen we de veiligheid van onze passagiers garanderen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: