WAARSCHUWING VOOR KLEINE BOTEN

WAARSCHUWING VOOR KLEINE BOTEN

 

Kralendijk – De Havenmeester en het KNMI adviseren alle vissers en mensen die van plan zijn om 19 en 20 juni de zee op te gaan om voorzichtig te zijn vanwege de harde wind en ruwe zee. Vooral kleine vaartuigen moeten voorzichtig zijn

 

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni, verwachten we harde wind, tussen de 39 en 49 kilometer per uur, uit het Oosten. Golfhoogten zullen geleidelijk toenemen tot matig tot ruw. Er worden golven van 2.4 tot 2.7 meter verwacht.

 

KNMI blijft de situatie monitoren en indien de situatie verergerd, zal dit worden gecommuniceerd.

 

Wees voorzichtig en neem de nodige maatregelen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: