DEKLARASHON DI PRENSA DI GEZAGHEBBER EDISON RIJNA / PERSVERKLARING GEZAGHEBBER EDISON RIJNA  

DEKLARASHON DI PRENSA DI GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

Manera Ministerio Públiko a anunsiá, fiskal a disidí pa seponé inkondishonalmente e kaso kaminda mi tabata sospechoso. Esaki ta nifiká ku lo no persiguí e kompania Bon Recycling ni ami komo direktor doño di e tempu ei.

Mi ta gradesido ku e investigashon a terminá lihé i ku e resultado aki mi por kontinuá mi trabou komo gezaghèber di Boneiru. Ya mi a informá Sekretario di Estado di Asuntu Interno i Relashon den Reino, lidernan di frakshon di Konseho Insular i Kolegio Ehekutivo di e desishon di Ministerio Públiko.

 

PERSVERKLARING GEZAGHEBBER EDISON RIJNA  

Zoals het Openbaar Ministerie heeft aangekondigd heeft de officier van justitie besloten  om de zaak waarbij ik als verdachte was aangemerkt onvoorwaardelijk te seponeren. Dit betekent dat het bedrijf Bon Recycling en ik als toenmalig directeur eigenaar niet zullen worden vervolgd.

Ik ben dankbaar dat het onderzoek snel is afgerond en dat ik met deze uitkomst weer aan de slag kan als gezaghebber van Bonaire. De Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie, de fractieleiders van de eilandsraad en het bestuurscollege heb ik reeds geïnformeerd over de conclusies van het Openbaar Ministerie.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: