BEKENDMAKING IN- EN UITSTROOM OVERHEIDSPERSONEEL JANUARI, FEBRUARI, MAART EN APRIL 2019

BEKENDMAKING IN- EN UITSTROOM OVERHEIDSPERSONEEL JANUARI, FEBRUARI, MAART EN APRIL 2019

Geplaatst op 1 juli 2019 door Ministerie van Bestuur, Planning & Dienstverlening

Om invulling te geven aan de algemene beginselen van behoorlijk bestuur en ter bevordering van de openheid van het bestuur van Curaçao, maakt de regering van Curaçao de personeelsmutaties bekend van de januari, februari, maart en april 2019. Deze mutaties vonden plaats in de salarisadministratie van de overheid. Omdat opvoering van personen op de payroll enigszins vertraagd kan plaatsvinden, kan de instroom betrekking hebben op indienstneming van personen in eerdere maanden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: